Izvēlies kategoriju
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

18 Oct Gaļas vītināšanas principi un apraksts
0 145
Vītināšana -  viena no izplatītākajām un senākajām gaļas un zivju produktu pagatavošanas metodēm. Vītināšana ir ne tikai veids, kā produktiem piešķirt īpašu garšu un aromātu, bet arī lielisks veids, kā iekonservēt un ilgstošāk uzglabāt produktus, kuru bojāšanās laiks ir īsāks. Vītināšanas procesā notiek dabīga gaļas un zivju produktu nogatavošanās,...
16 Sep Vakuuma iepakojums ir labākais risinājums preču uzglabāšanai
0 251
Vakuuma iepakojums ir labākais risinājums dažādu mērķu preču uzglabāšanai. Tas pagarina pārtikas produktu glabāšanas laiku, aizsargā tos no gaisa un mitruma, kā arī novērš pelējuma un sēnīšu parādīšanos. Pircēji var apskatīt preci no visām pusēm un pārliecināties par tās kvalitāti.Kam tiek izmantota vakuuma iepakošanas tehnoloģija?Vakuuma iepakojum...
22 Mar Standarta GN konteineru izmēru tabula
0 565
Gastrokonteineri ir būtisks profesionālas virtuves atribūts. Tie ir paredzēti pārtikas produktu uzglabāšanai, transportēšanai, izlikšanai veikala vai kafejnīcas skatlogā, dažkārt tiek izmantoti ēdienu, piemēram, mērču, pagatavošanai.Standarts GN-Gastronorm EN-631-1 - Kopīgs Eiropas standarts gastronomiskajiem konteineriem.Saskaņā ar šo standartu ra...
08 Dec Eiropas kvalitātes rezerves daļas saldētavām
0 750
Saldējamās kameras ir sarežģītas sadzīves iekārtas. No komplektējošo kvalitātes ir atkarīga droša un netraucēta iekārtu darbība, vadīšanas vienkāršība un vieglums, periodiskās apkopes ekonomiskums. Rezerves daļas saldētavām – tādas, kā savienojamies elementi, uzmavas, pārslēdzēji, cauruļvadi, blīvētājgredzeni, indikatori, tumbleri ir izgatavoti atb...
08 Dec Tīrīšanas līdzekļi kafijas automātiem
0 803
Iegādājoties līdzīgus līdzekļus, pamatojieties uz ražotāju instrukcijām, kuras ir atrodamās uz iepakojumiem. Neizmantojiet šai nolūkā parakstos sadzīves tīrīšanas līdzekļus, tai skaitā abrazīvus, sodu, amonjaku un analoģiskus sastāvus. Pastāv augsts risks sabojāt iekārtu, jo parastā sadzīves ķīmija var izrādīties pārlieku agresīva. Tīrošo pulveru u...
12 Nov Kā izvēlēties indukcijas plīti
0 587
Indukcijas plīts pagaidām ir samērā rets viesis virtuvēs. Galvenais iemesls ir tas, ka cilvēki neizprot līdz galam tās darba principu un kādā mērā dotā ierīce ir funkcionāla. Joprojām ir izplatīti mīti par it kā kaitīgo starojumu, savukārt daļu pircēju biedē cena. Noskaidrosim, kādēļ indukcijas plīti tomēr būtu vērts iegādāties. Indukcijas plīts ir...
11 Nov Cik bieži ir jāatsaldē saldējamo kameru
0 675
Saldējamā kamera ir aukstuma iekārta, kura ir paredzēta pārtikas produktu, medikamentu un pārējo vielu uzglabāšanai, kas prasa optimālo zemo temperatūru balansu. Par to, cik svarīgi ir periodiski atsaldēt kameru, runāt pat nav vērts. Pat maza ledus slāņa esamība uz iekšējām sienām izraisa ievērojamu elektroenerģijas patēriņa palielinājumu un iekārt...
28 Sep Profesionālie blenderi ir lielisks risinājums no Baltic Horeca Solutions jebkura mēroga uzdevumu izpildei
0 576
Profesionālie blenderi no Baltic Horeca Solutions ir labākie palīgi virtuves darbos Vēlaties ātri un viegli pagatavot smūtijus un zupas vai, iespējams, pat patstāvīgi pagatavot riekstu pastu? Bet varbūt jūs strādājat restorānu sektorā un vēlaties iegādāties universālo risinājumu jebkādām situācijām? Jūs varat iegādāties individuālo plastikāta blend...
27 Sep Dārzeņu smalcinātāji, dārzeņu griezēji un rīves par izdevīgām cenām no Baltica Horeca Solutions
0 647
Augstās kvalitātes dārzeņu smalcinātāji un griezēji no Baltica Horeca Solutions: kā izvēlēties piemērotu modeli? Daudzi gatavot mīlētāji, kuri kaut reizi savā mūžā ir izmantojuši dārzeņu griezējus un smalcinātājus, vairāk nekad nav atgriezušies pie dārzeņu griešanas ar rokām. Viss, kas jums ir jāizdara – jāiemet dārzeņus vienā no šīm ierīcēm, bet p...
14 Sep Elektriskās un gāzes plīts priekšrocības. Kādas plītis vislabāk izvēlēties? Atbild Baltic Horeca Solutions speciālisti
0 555
Profesionālās gāzes plītis, kopā ar elektriskajām un indukcijas plītīm, ir guvušas plašu izplatību ražotnēs, pateicoties augstajam ražošanas līmenim un ērtībām. Kompānija Baltic Horeca Solutions piedāvā savu pircēju uzmanībai pilnu profesionālo iekārtu spektru un aicina iepazīties ar iekārtu klāstu vietnē. Virtuves plīts veidi un īpatnības Pirms ve...
14 Sep Profesionālo virtuves iekārtu projektēšana: nerūsējošā tērauda plaukti jebkura tipa telpām
0 570
Profesionālo virtuves iekārtu projektēšana nav iespējama bez metāla konstrukciju izmantošanas. Kompānija Baltic Horeca Solutions piedāvā augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda plauktus, lai Jūs varētu aprīkot savas telpas atbilstoši ražošanas prasībām. Šīs konstrukcijas tiek pieskaitītas neitrālajam aprīkojumam, kuru var piegādāt standarta komplektā...
03 Aug Vakuuma iepakošanas iekārtas
0 679
Šobrīd ir daudz uzņēmumu, kuri nodarbojas ar ātri bojājošu preču ražošanu. Lai ilgstoši saglabātu produkcijas pievilcīgu ārējo izskatu un noderīgās īpašības, izmanto virtuves iekārtas. Tās palīdz radīt vakuuma iepakojumu, kurš labi saglabā produktu īpašības un aizsargā tos no negatīvās apkārtējās vides iedarbības.Bieži vien, vakuuma tara ir nepieci...
03 Aug Profesionālo saldētavu izmantošana
1 743
Atvērtā un aizvērtā tipa profesionālās saldētavas tiek izmantotas lielos supermārketos, lielveikalos, mazos veikaliņos, noliktavās un ražotnēs, kur ražo ilga uzglabāšanas laika pārtikas produktus. Dažos gadījumos šādu tehniku uzstāda arī mājsaimniecībās. Saldējamās vitrīnas nodrošina maksimāli ilgstošu produkcijas saglabāšanu teicamā kvalitātē, tač...
06 Jul Mazlietoti kafijas automāti – teicams starts Jūsu biznesam
0 884
Kafija – vispopulārākais dzēriens, kurš vienmēr ir pieprasīts. Dažāda veida kafijas tirdzniecība dod stabilus ienākumus, īpaši gadījumos, kad tirdzniecībai tiek izmantoti profesionāli kafijas automāti. Mazlietoti profesionāli kafijas automāti – tas ir racionāls finanšu līdzekļu ieguldīšanas veids, organizējot savu biznesu. Automātiem ir pieejamas c...
06 Jul Profesionāli katli un pannas elektriskajām plītīm
0 848
Profesionāli katli – saimnieces sapnis Elektriskās plīts virsma viegli tiek traumēta ar katlu detaļām, kurām ir asas malas vai arī tās ir deformētas ražošanas procesā. Kad tiek pirkti profesionāli katli, jāizvēlās lietie katli, nevis štancētie varianti. Katlam jāatbilst divām kategorijām:Sieniņu biezums 5-6 mm. Pamatnes diametram jāatbilst sildvi...
Parādīt 1 līdz 15 no 36 (lapuses: 3)
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes. Lasīt noteikumus