Atvērtā un aizvērtā tipa profesionālās saldētavas tiek izmantotas lielos supermārketos, lielveikalos, mazos veikaliņos, noliktavās un ražotnēs, kur ražo ilga uzglabāšanas laika pārtikas produktus. Dažos gadījumos šādu tehniku uzstāda arī mājsaimniecībās.

Saldējamās vitrīnas nodrošina maksimāli ilgstošu produkcijas saglabāšanu teicamā kvalitātē, taču ļoti svarīgi ir atbildīgi izvēlēties to vai citu modeli.

Saldējamo kameru uzstādīšanas veidi

Dotais parametrs ir svarīgs, lai noteiktu kameras atrašanās vietu telpā. Šobrīd, lai saglabātu produktus, tiek izmantotas divu tipu kameras:

  • Iebūvējamās.
  • Atsevišķi stāvošās.

Katram no šiem tipiem ir savas priekšrocības un tŗukumi. Pirmā tipa tehnikas pozitīvie momenti ir:

  • Kompaktums.
  • Iespēja izvietot nelielās virtuvēs vai citās telpās.
  • Harmonisks dizains.

Iebūvētās tehnikas galvenie trūkumi:

  • Salīdzinoši dārga cena.
  • Neliela modeļu izvēle.

Atsevišķi stāvošie modeļi apriori būs variatīvāki, jo var izvēlēties:

  • Iekraušanas tipu (horizontālo vai vertikālo).
  • Kameras apjomu kubikmetros (1.24, 2.94, 4.41, 6.61, 7.71, 8.81, 11.02, 11.75).
  • Kameru - pieņemamā cenu diapazonā.

Elektroenerģijas patēriņš

Saldējamās kameras energoefektivitātes klasi var uzzināt pirkšanas laikā. Vislabāk iegādāties ierīci ar rādījumiem: A, A+, A++. Minimālais elektrības patēriņš ļaus būtiski ietaupīt uz komunālajiem rēķiniem. Kameras rādītājs B – arī labs variants. Mūsu kompānija neiesaka iegādāties agregātus ar energoefektivitātes klases rādītāju no C līdz G. Šāda tehnika maksā lētāk, taču rezultātā klients pārmaksā par elektrības rēķiniem.

Mūsu kompānija piedāvā iegādāties visdrošāko un labāko tehniku, ar piegādi visas valsts teritorijā. Zemas cenas, drošība, garantija, teicami tehniskie parametri un operatīva piegāde – visu to klients saņems, sadarbojoties ar mūsu profesionāļiem.