Brokastu servēšanas trauki viesnīcām un izmitināšanas vietām
Profesionāli servēti brokastu galdi ir viens no būtiskākajiem viesu pirmā rīta iespaida veidotājiem. BHS piedāvā rūpīgi izstrādātu brokastu servēšanas trauku klāstu, kas apvieno vizuālo pievilcību, ergonomiku un funkcionalitāti, atbilstot mūsdienu viesmīlības nozares augstākajām prasībām.
Mūsu sortimentā ietverti risinājumi dažāda mēroga izmitināšanas vietām — sākot no augstas kapacitātes viesnīcu brokastu bufetēm līdz individuāli komplektētiem servēšanas komplektiem numuru apkalpošanai vai VIP pasākumiem.
Trauku kategorijas un funkcionalitāte
-
Siltuma noturīgi servēšanas trauki ar vākiem un rokturiem karsto ēdienu (olu kultenis, desas, sautēti dārzeņi) ilgstošai pasniegšanai, kas savietojami ar sildvirsmām vai bain-marie risinājumiem
-
Caurspīdīgas vitrīnas un pārsegi aukstajiem produktiem – sieriem, aukstajām uzkodām, augļiem un desertiem –, kas nodrošina pārtikas aizsardzību un ērtu pārskatāmību
-
Porciju bļodas un trauki jogurtiem, musli, pārslām un svaigām piedevām, ar iespējām papildināt ar karotēm, vākiem un marķējumiem
-
Servēšanas trauki sviestam, ievārījumam, medum – gan klasiskās, gan modernās formās, tostarp mini burciņas vai porciju kausiņi
-
Maizes un kruasānu grozi, dažādu materiālu – no higiēniskas nerūsējošā tērauda sieta konstrukcijas līdz dabīgu šķiedru groziem un koka pamatnēm
-
Dzērienu dozatori, sulas torņi un karafes, kā arī tējas un kafijas servēšanas elementi – termosi, kannas, krūzes un paplātes
-
Minimālistiski servēšanas trauki numuru apkalpošanai – ideāli individuālām brokastīm vai “room service” konceptam
Kvalitāte, dizains un ilgtspējība
BHS piedāvātie trauki ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem, kas atbilst intensīvas profesionālās lietošanas prasībām:
-
Porcelāns, kas izceļas ar eleganci, izturību un vieglu kopšanu
-
Stikls un polikarbonāts ar paaugstinātu triecienizturību
-
Nerūsējošais tērauds, kas garantē higiēnu, termonoturību un modernu estētiku
-
BPA nesaturoša plastmasa, kas piemērota pārtikas kontaktam un mazgāšanai augstā temperatūrā
Visi trauki ir viegli kopjami, piemēroti mazgāšanai profesionālajās trauku mazgājamajās mašīnās un atbilst HACCP pārtikas drošības standartiem.
Personalizācija un konceptuālā pieeja
Mēs nodrošinām individuālu pieeju katram projektam, pielāgojot servēšanas trauku dizainu, krāsu paleti un formas jūsu viesnīcas interjera koncepcijai vai zīmola identitātei. Iespējama logotipa uzdruka, trauku komplektēšana atbilstoši esošajai galda klājuma līnijai, kā arī trauku izvēle pēc valstu vai reģionu brokastu tradīcijām (kontinentālās, skandināvu, angļu brokastis u.c.).
Pieredze un uzticēšanās
“Pēc sadarbības ar BHS mūsu brokastu zona ieguvusi profesionālu izskatu un ievērojami uzlabojusies arī darba loģistika. Jaunie trauki ir ne tikai estētiski, bet arī viegli kopjami un piemēroti lielam apmeklētāju skaitam. Iesakām kā uzticamu sadarbības partneri!”
— Viesnīcas F&B vadītājs