Izvēlies kategoriju
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

28 Apr Atklātie konditorejas ledusskapji: mūsdienīga pieeja veikalu un kafejnīcu noformējumam
0 40
Dizaineru veikalu vitrīnas – veiksmīgas produkcijas, kura domāta ātrai pārdošanai, realizācijas ķīla, pirmām kārtām – konditorejas izstrādājumiem. Vitrīnas bulciņām, kūkām, suflē, firmas saldumiem – domātas ne tikai preces parādīšanai, bet arī pircēja savaldzināšanai ar izstrādājumu garšīgo izskatu un acīmredzamo svaigumu. Atklātās konditorejas vit...
28 Apr Profesionāli kafijas automāti ar garantiju un operatīvu rezerves daļu piegādi
0 55
Profesionāli kafijas automāti – ērts, ergonomisks, funkcionāls interjera priekšmets jebkuram objektam, kur strādā, izmanto pakalpojumus un veic pirkumus daudzi cilvēki. Šobrīd profesionāli kafijas automāti tiek uzstādīti lielveikalos un mazajos veikalos, degvielas uzpildes stacijās. Iespēju izdzert kafiju, gaidot savu rindu novertēs banku, pašvaldī...
09 Dec Kā izvēlēties kafijas automātu kafejnīcām
0 495
Kā izvēlēties kafijas automātu kafeinīcāmAtverot kafeinīcu, īpašnieki bieži nesaprot atšķirību starp kafijas automātiem un iegādājas pirmo sastopamo modeli. Lai nenožēlotos par dārga kafijas automāta iegādi, kas nav piemērots Jūsu kafejnīcai, ir svarīgi zināt, ar ko tie atšķiras.Kā atšķiras espresso kafijas automātiApskatīsim galvenās atšķirības st...
20 Nov Profesionalas trauku mazgasanas masinas Darba veidi un principi
0 600
Profesionālāstrauku mazgāšanas mašīnas. Darba veidi un principiMūsdienīga profesionāla trauku mazgājamā mašīna - šī ir maza ierīce, kas var aizņemt ne vairāk kā 1 kvadrātmetru platības un tajā pašā laikā var mazgāt no 1000 līdz 2000 šķīvji stundā. Profesionālāstrauku mazgājamās mašīnas izmantošanas efektivitāte restorānos (ēdnīcās un kafejnīcās) ne...
20 Nov Kā izvēlēties ledus ģeneratoru ?
0 200
Kā izvēlēties ledusģeneratoru ?Mūsdienās katrs bārs, kafejnīca vai restorāns piedāvā saviem klientiem atdzesētus dzērienus vai kokteiļus, kas satur ledu. Tas aktuāli ne tikai vasarā, bet arī aukstajā sezonā. Īpaši ledus ir nepieciešams banketu laikā. Ledu tirdzniecībā izmanto arī, piemēram, ēdiena vai produktu novietošanai. Tāpēc ledus ģeneratori v...
04 Nov Restorānu QR Kodu ēdienkartes
BHS 0 239
Restorānu QR Kodu ēdienkartesTu vari apkalpot klientus bez viesmīļa palīdzības. Ar pāris klikšķiem telefonā un mazāk darba no Jūsu puses. Neizmainot Jūsu šī brīža apkalpošanas veidu, tikai pievienojot vēl vienu papildus iespēju apkalpot klientus. Šo sistēmu jau izmanto ASV un vairākās citās Eiropas valstīs. Tas ir palīdzējis vairākiem restorāniem a...
26 Oct Trauki pārtikas uzglabāšanai ledusskapī
0 1009
    Ērtākie trauki pārtikas uzglabāšanai ledusskapī ir plastmasas maisiņi, emaljēti un taisnstūrveida plastmasas konteineri. Šādus konteinerus ir ērti novietot uz plauktiem. Šajos konteineros var uzglabāt dažādus produktus.      Ērts trauks pārtikas uzglabāšanai ledusskapī ir maisiņi no plastmasas plēves. Šajā gadījumā ir jāizmanto tikai tie maisiņ...
11 Oct Puly Caff kafijas automātu tīrīšanas līdzekli
0 245
Puly Caff kafijas automātu tīrīšanas līdzekli ražo slavens itāļu uzņēmums Asachimici, kas atrodas Vescovato. Itālijas zīmols Puli Cuff pirmo reizi tika ieviests 1961. gadā un kopš tā laika ir bijis neaizstājams palīgs daudziem uzņēmējiem, bārmeņiem un kafijas mīļotājiem. Puly Caff produkti ir saņēmuši daudzus apbalvojumus un oficiālu NSF sertifikāt...
30 Aug BHS Servisa centrs
BHS 0 403
BHS Serviss jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar dažāda veida virtuves un bāra iekārtu remontu, diagnostiku un apkopi. Mūsu BHS servisa centrā ir pieejams plašs klāsts ar jaunām un lietotām rezerves daļām.  Viens no galvenajiem priekšnoteikumiem, lai Jūsu ierīce labi kalpotu ir pareizi un kvalitatīvi veiktas apkopes un laicīgi veikti  nepieciešam...
16 Jan Noteikumi par pārtikas uzglabāšanu ledusskapī
0 18405
    Jūs droši vien pamanījāt, ka ledusskapī glabātie produkti izžūst daudz ātrāk nekā parasti? Tas izskaidrojams ar to, ka gaiss ledusskapī vienmēr ir sauss, un sausā gaisā iztvaikošana tiek paātrināta. Žāvēšana parasti pavada produkta kvalitātes pasliktināšanos. Lai to novērstu, produkts jāuzglabā cieši noslēgtā traukā. Turklāt pārtikas uzglabāšan...
16 Jan Procesi, kuri notiek ar produktiem ledusskapī
0 540
    Pārtikas produkti ir jutīgi pret temperatūru. Pārtiku labāk uzglabāt nemainīgā temperatūrā. Ideālā dzesēšanas temperatūra ir atkarīga no izstrādājuma struktūras un tajā esošā ūdens daudzuma. Gaļu, zivis un dārzeņus labāk turēt no 0 līdz +4 ° C. Augstākā temperatūrā sakņu kultūras novīst un fermenti, kas atrodas gaļā un zivīs, sāk iznīcināt musk...
25 Nov Kā konvekcijas krāsns Jums palīdzēs ikdienā ?
0 946
Kāpēc nepieciešama konvekcijas krāsns?     Neskatoties uz augstājām izmaksām, konvekcijas krāsns tiek uzskatīta par ārkārtīgi izdevīgu ieguldījumu. Ekspluatācijas procesā konvekcijas krāsns nodrošina  būtisku produktu, mazgāšanas līdzekļu un elektrības ekonomiju. Konvekcijas krāsns galvenās priekšrocības ir šādas: Ēdiena pagatavošanas laiks ir sama...
14 Jul Telpas meklēšana ēdnīcai, kafejnīcai, restorānam
0 552
Atrast piemērotu telpu restorānam nav tik vienkārši, jo tām ir dažādas prasības, normas un ierobežojumi. Labāk atrast telpas kuras iepriekš atrodās restorāns vai kafejnīca, tajā gadījumā Jūs varat ietaupīt naudu un laiku, jo nevajadzēs taisīt kapitālremontu. Dažreiz var atrast telpas jau ar nepieciešamām iekārtām, inventāru un ventilāciju.Izvēlotie...
14 Jul Piegāde un piegādātāji
0 494
Pirms restorāna atvēršanas, vajag izvēlēties piegādātājus un nodibināt piegādi. Galvenās prasības piegādātājiem ir kvalitatīvu un svaigu produktu savlaicīga piegāde.Lai aprēķinātu, cik daudz produktu Jums nepieciešams pasūtīt, vajadzēs tehnoloģisko karti un pārdošanas prognozi. Darba procesā Jūs varat izvēlēties optimālo iepirkumu. Nepieciešamo pro...
14 Jul Restorāna personāls
0 605
Augstas kvalitātes personāla meklēšana ir ļoti svarīga, jo restorāna reputācija ir atkarīga no tā darba. Rūpīga izvēle būtu jāpiemēro ne tikai šefpavāra meklēšanai, bet arī pārējam personālam. Restorāna darbiniekiem jādarbojas kā vienam saliedētam mehānismam un katram darbiniekam pienākumi jāveic sava atbildības jomā.Vispirms jums jāatrod pavārs, j...
Parādīt 1 līdz 15 no 17 (lapuses: 2)
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes. Lasīt noteikumus